Løfteborde og læsseramper

Danteknik & Hydraulik er forhandler og servicepartner af Marco produkter i Danmark, og vi ser det som et stort plus for vores virksomhed at have et sådan stærkt og godt produkt, dette gør vores virksomhed til en seriøs partner når det drejer sig om løfteborde og læsseramper og foruden vores Marco løfteborde kan vi ligeledes udføre service og reparation af andre mærker.

Løfteborde anvendes hovedsagelig til håndtering af spredte stationære laster, forskellige produkttyper og underlag. Løfteborde øger produktiviteten og rationaliserer produktionen samt skaber et godt arbejdsmiljø med en ergonomi, som forhindrer arbejdsskader.

Service aftale

Med en serviceaftale er du garanteret hurtig hjælp hos Danteknik & Hydraulik – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af alle produkter og brancher som vi beskæftiger os med

» Kontakt os i dag, hvis du vil høre mere om vores serviceaftale

Reparation

Med Danteknik & Hydraulik som Deres servicepartner, kan vi ligeledes udføre alle de nødvendige reparationer som der måtte være behov for, og om det er små reparationer eller de helt store reparationer, så vil vi altid gøre vores yderste for at udføre alle reparationer på en korrekt og forsvarlig måde.

Sikkerhed

Danteknik & Hydraulik sætter sikkerhed som første prioritet i alle de opgaver som vi skal udføre, og inden vi går i gang med en opgave, så holder vi et gennemgangs møde med kunden om den respektive opgave, og om der skal taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger eller andre hensyn.