Industrikraner og industrianlæg

Danteknik & Hydraulik udføre service og reparation på mange typer industrikraner, dette gælder vægsvingkraner, søjlesvingkraner, letskinnekraner, traverskraner, portalkraner, specialkraner, samt kædetaljer og wiretaljer. Endvidere kan Danteknik & Hydraulik ændre og ombygge brugte kraner, som kan tilpasses kundernes behov.

Og har man behov for at få demonteret sine gamle industrikraner og industrianlæg, så kan Danteknik & Hydraulik ligeledes være behjælpelig med denne type opgaver.

Serviceaftale

Med en serviceaftale er du garanteret hurtig hjælp hos Danteknik & Hydraulik – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af alle de produkter og brancher som vi beskæftiger os med

» Kontakt os venligst, for at høre mere om vores serviceaftale

Reparation

Med Danteknik & Hydraulik som Deres servicepartner, kan vi ligeledes udføre alle de nødvendige reparationer som der måtte være behov for, og om det er små reparationer eller de helt store reparationer, så vil vi altid gøre vores yderste for at udføre alle reparationer på en korrekt og forsvarlig måde.

Sikkerhed

Danteknik & Hydraulik sætter sikkerhed som første prioritet i alle de opgaver som vi skal udføre, og inden vi går i gang med en opgave, så holder vi et gennemgangs møde med kunden om den respektive opgave, og om der skal taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger eller andre hensyn.