Hydraliskeanlæg, slanger, cylindre, fittings og pumper

Danteknik & Hydraulik har et helt fantastisk program indenfor hydraulik produkter, dette har vi i kraft af at have nogle utrolig stærke leverandører blandt andet Parker og Sanistål, og vi kan derved løse den helt enkelte opgave eller den store kompliceret opgave.

Om det er service og reparation af den enkelte fitting, udskiftning af hydraulik slanger eller fremstilling af hydrauliske pumpestationer gør ingen forskel, og foruden hydraulik slanger og komponenter, så kan vi også leverer slanger og komponenter til luft, vand og andre arter.

Danteknik & Hydraulik vil altid gøre sit bedste for at udføre de rigtige service og den rigtige løsning til vores kunder

 

Serviceaftale

Med en serviceaftale er du garanteret hurtig hjælp hos Danteknik & Hydraulik – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af alle de produkter og brancher som vi beskæftiger os med

» Kontakt os venligst, for at høre mere om vores serviceaftale

Reparation

Med Danteknik & Hydraulik som Deres servicepartner, kan vi ligeledes udføre alle de nødvendige reparationer som der måtte være behov for, og om det er små reparationer eller de helt store reparationer, så vil vi altid gøre vores yderste for at udføre alle reparationer på en korrekt og forsvarlig måde.

Sikkerhed

Danteknik & Hydraulik sætter sikkerhed som første prioritet i alle de opgaver som vi skal udføre, og inden vi går i gang med en opgave, så holder vi et gennemgangs møde med kunden om den respektive opgave, og om der skal taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger eller andre hensyn.