Entreprenørmaskiner

Danteknik & Hydraulik kan også tilbyde service og reparation af Deres entreprenørmaskiner, små som store, gravemaskiner, dumpere, lastbilkraner samt mange andre maskiner, men giv os et ring eller send en besked, så vil vi altid være behjælpelig med at få gjort jeres entreprenørmaskiner klar igen.

Danteknik & Hydraulik er en del af det som kaldes Maskinkontrol ordningen, som også er underlagt FORCE Technology.

Serviceaftale

Med en serviceaftale er du garanteret hurtig hjælp hos Danteknik & Hydraulik – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af alle de produkter og brancher som vi beskæftiger os med

» Kontakt os venligst, for at høre mere om vores serviceaftale

Reparation

Med Danteknik & Hydraulik som Deres servicepartner, kan vi ligeledes udføre alle de nødvendige reparationer som der måtte være behov for, og om det er små reparationer eller de helt store reparationer, så vil vi altid gøre vores yderste for at udføre alle reparationer på en korrekt og forsvarlig måde.

Sikkerhed

Danteknik & Hydraulik sætter sikkerhed som første prioritet i alle de opgaver som vi skal udføre, og inden vi går i gang med en opgave, så holder vi et gennemgangs møde med kunden om den respektive opgave, og om der skal taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger eller andre hensyn.