El motorer og gear

Danteknik & Hydraulik udføre service og reparation af el motorer og gear til industrien, om det er til Kraner, løfteborde, industrianlæg eller hydrauliske anlæg så vil vi gøre vores yderste for at udføre den rette service, eller om der skal skiftes el motorer eller gear ud i Deres anlæg.

Vi har nogle meget professionelle samarbejdspartnere og leverandører, som har meget stor ekspertice indenfor disse produkter, dette gør at Danteknik & Hydraulik er den rette partner når det drejer sig om El motorer og gear.

 

Serviceaftale

Med en serviceaftale er du garanteret hurtig hjælp hos Danteknik & Hydraulik – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af alle de produkter og brancher som vi beskæftiger os med

» Kontakt os venligst, for at høre mere om vores serviceaftale

Reparation

Med Danteknik & Hydraulik som Deres servicepartner, kan vi ligeledes udføre alle de nødvendige reparationer som der måtte være behov for, og om det er små reparationer eller de helt store reparationer, så vil vi altid gøre vores yderste for at udføre alle reparationer på en korrekt og forsvarlig måde.

Sikkerhed

Danteknik & Hydraulik sætter sikkerhed som første prioritet i alle de opgaver som vi skal udføre, og inden vi går i gang med en opgave, så holder vi et gennemgangs møde med kunden om den respektive opgave, og om der skal taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger eller andre hensyn.