Service og reparation

Danteknik & Hydraulik udfører service og reparation på alle de produkter som vi har i vores store program, samt alle lovpligtige eftersyn efter arbejdstilsynets gældende regler og foreskrifter. Det er månedligt, kvartårligt, halvårligt eller årligt, endvidere udføres de store 5 og 10 års eftersyn.

Vores service slutter ikke ved leverancen – vi kan efter ønske stå for den fulde montage, og tilbyder et omfattende after-sales servicekoncept, så kunden altid er sikker på, at udstyret er driftsikkert og overholder alle gældende krav og regulativer.

Serviceaftale

Med en serviceaftale er du garanteret hurtig hjælp hos Danteknik & Hydraulik – 24 timer i døgnet, 365 dage om året. Dermed opnås en fejlfri og sikker drift af alle de produkter og brancher som vi beskæftiger os med

» Kontakt os venligst, for at høre mere om vores serviceaftale

Reparation

Med Danteknik & Hydraulik som Deres servicepartner, kan vi ligeledes udføre alle de nødvendige reparationer som der måtte være behov for, og om det er små reparationer eller de helt store reparationer, så vil vi altid gøre vores yderste for at udføre alle reparationer på en korrekt og forsvarlig måde.

Sikkerhed

Danteknik & Hydraulik sætter sikkerhed som første prioritet i alle de opgaver som vi skal udføre, og inden vi går i gang med en opgave, så holder vi et gennemgangs møde med kunden om den respektive opgave, og om der skal taget ekstra sikkerhedsforanstaltninger eller andre hensyn.